TeamTrial 2 december!

Zoals jullie gewend zijn houden wij aan het eind van het jaar de TeamTrial!
Aanvang 10.00.

Een leuke en gezellige trial waarbij je met z'n tweeën één non-stop gaat rijden!
In de spelregels vindt je meer informatie!

Lees de spelregels door voor aanvang!

Verslagje MCA clubtrial 04-11-2018.

Het had 's nachts iets gevroren en 's morgens om 8.00 uur was het nog onder nul en donker op het circuit toen we begonnen met het uitzetten van de Nonstops, maar het werd heerlijk weer om te trialen.
Er waren weer 5 Nonstops uitgezet met 6 kleur sporen.

Er werd nog hard gestreden om nog een plaatsje hoger te komen in de einduitslag van het MCA clubtrial kampioenschap 2018.

Aan het eind van de ochtend waren er 36 controle kaarten ingeleverd.
Tijdens de clubtrial zijn er nog leuke foto's gemaakt, klik hier voor de foto's!

Alle opbouwers, triallisten en toeschouwers bedankt voor deze geslaagde MCA clubtrial.
Na de MCA clubtrial blijven de pijlen van de uitgezette Nonstops nog een week staan.
Zodat men nog op de ander trainingsdagen de Nonstops kan oefenen en mogelijk een spoortje hoger kan oefenen.

Voor uitslag dagklassement MCA clubtrial 04-11-2018 klik hier.

Voor Eindstand MCA clubtrial kampioenschap 2018 klik hier.

Wil je alle dagklassementen nog een keer bekijken? Klik dan hier!

29e Christmas Pleasure Trial!

Op zondag 23 december 2018 organiseert Motorclub Arnhem de 29e Christmas Pleasure Trial.
De uitnodiging vindt u hier, meer informatie hier.

Am Sonntag, den 23. Dezember 2018 veranstaltet der Motorclub Arnhem den 29. Christmas Pleasure Trial.
Die Einladung finden Sie hier, weitere Informationen hier.

On Sunday, December 23,  2018, Motorclub Arnhem organizes the 29th Christmas Pleasure Trial.
You can find the invitation here, more information here.

Verslagje MCA clubtrial 21-10-2018.

Het was s’morgens om 8.00 uur nog donker op het circuit toen we begonnen met het uitzetten van de Nonstops, maar het werd heerlijk weer om te trialen.
Er waren weer 5 Nonstops uitgezet met 6 kleur sporen.
Aan het eind van de ochtend waren er 29 controle kaarten ingeleverd.
Gezien het aantal behaalde punten door de rijders waren de sporen in de Nonstops aardig pittig.

Voor uitslag dagklassement MCA clubtrial 21-10-2018 klik hier.
Voor tussenstand MCA clubtrial kampioenschap 2018 klik hier.

De volgende MCA clubtrial is op zondag 4 november 2018 aanvang 10.00 uur.

Zondag 11-11-2018 is er weer een trial-instructie ochtend aanvang 10.00 uur

Pé Geurtsen

Team Trial Plezier!

Het einde van de zomertijd nadert weer en op 31 oktober gaan we weer beginnen met de woensdagmiddag plezier dagen.
In principe doen we dat weer, zoals we al jaren doen, samen of individueel lekker trial rijden en iedereen die mee wil doen is welkom.

Het tijdschema is als volgt:

Ca.12.30 uur is de poort open en vanaf 13.00 uur kan er gereden worden.
Tot 14.00 uur gaan we lekker inrijden op individuele basis of met een maatje.
Om 14.00 tot ca.14.30 uur houden we pauze in de kantine en kunnen sterke verhalen en andere sociale gesprekken plaats vinden.
Van 14.30 tot ca. 15.30 uur kunnen diegenen die dat willen, gezamenlijk een uitgezette non-stop rijden. Hierbij krijg je de nodige uitleg en tips om het nog beter te kunnen doen.

Afhankelijk van “verzoeknummers” en weer omstandigheden rijden we af en toe geen non-stop maar doen we “treintje trial” dat voor de meesten ook grensverleggend is.

Wil je dit niet dan is dat geen probleem en ga je gewoon op andere plaatsen voor jezelf rijden.
In verband met de vroege duisternis en avondspits stoppen we om ca. 15.30 uur.

Nog vragen? Stel ze gerust aan Henk of aan mij.

Groeten en tot ziens op de 31e,

Stef van der Sluis.

36ste Plonkers Pleasure Trial.

*Update 23-09, uitslagen toegevoegd!*

Afgelopen weekend hebben we weer een geweldige editite van de Plonkers Pleasure Trial gehad bij MCA.
Het verslag volgt spoedig.

Wel willen wij vast met jullie de foto's welke zaterdag én zondag zijn gemaakt met jullie delen.

Klik hier voor de foto's van zaterdag en zondag.

MCA heeft voor de gelegenheid T-shirt van de Plonkers Pleasure Trial laten maken, deze kunnen voor €15,- p/st (excl. verzending) nabesteld worden.
Wij hebben nog 5x een L op voorraad, deze mogen voor €10,- p/st gekocht worden.

Uitslag zaterdag 15 september - Results saturday September 15th
Uitslag zondag 16 september - Results sunday September 16th

Last weekend we had a terrific edition of the Plonkers Pleasure Trial at Motorclub Arnhem.
Soon we will update our website with a update.

We'd like to share the photos, which where taking on Saturday and Sunday, by clicking here you'll be redirected to the photos.

For the 36st edition of the Plonkers Pleasure Trial Motorclub Arnhem made t-shirt of the event, these can still be ordered for €15,- each (excl. shipping).
We also have 5 size L t-shirts in stock, these can be bought for €10,- each.
For more information about the t-shirts sent an e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

img42.jpgHRW.jpgliemers.jpgAJG.jpgebben.jpgcoating.jpgkaak.jpgimg42.jpgHRW.jpgliemers.jpgAJG.jpgebben.jpgcoating.jpgkaak.jpg