Het nieuwe circuit is open voor trainingen

Het is zover, en we hebben er lang naar uitgekeken, ons prachtige nieuwe circuit is open voor trainingen van zowel trial als cross! Wij, de besturen van de stichting en beide motorclubs, wensen jullie veel motorsportplezier toe.

LET OP! Voor de rijders die nog geen rijderspas hebben aangevraagd en afgehaald, zorg wel dat je die aanvraagt en tevens voldoende saldo op je account hebt staan. Anders kun je niet trainen, want er is geen tijd om ook nog eens pintransacties te doen tijdens de uitgifte van de passen. Het is simpel vooraf thuis allemaal te regelen via het inloggedeelte op de site, dus geen excuus. Bovendien zullen je collega-rijders niet bijzonder gecharmeerd zijn, wanneer ze op jou moeten wachten in de rij omdat je het niet vooraf goed hebt geregeld. Neem uiteraard ook de ontvangen 6-cijferige activeringscode mee, zonder kunnen we geen pas aanmaken.

Voldoende saldo betekent dat wanneer je nog geen pas hebt, er minimaal € 25,- saldo op je account moet staan, € 10,- voor aanschaf rijderspas en € 15,- voor een dagpas, wanneer je geen/niet direct lid wilt worden. Voor de crossers die gelijk een jaarpas willen, moet er minimaal € 185,- op het account staan. Voor trialisten is dit € 75,-.

Om een rijderspas aan te vragen en saldo op te waarden ga naar de site van Motorsportpark Gelderland Midden. Advies is dit in Google Chrome te doen, daar dat beter werkt dan in Interner Explorer.

NIET GEREGELD ALS BOVENSTAAND STAAT VERMELD, BETEKENT NIET TRAINEN!!!

Oude circuit is vanaf nu definitief gesloten

img2.jpgimg1.jpgimg3.jpgimg5.jpgimg42.jpgimg2.jpgimg1.jpgimg3.jpgimg5.jpgimg42.jpg