De Nationale Motortrial Dag 6 juni j.l.

Op zondag 6 mei werd de Nationale Motortrial Dag georganiseerd door Motorclub Arnhem. Deze vond plaats op het Motorsportpark Gelderland Midden. Het was prachtig weer en de dag werd een groot succes.

Onder de deelnemers bevonden zich opstappers (met of zonder motorrij ervaring), her-opstappers (oud-trialrijders), ervaren trialrijders en deelnemers die momenteel op nationaal niveau rijden.

Er was een opstap plaats met leen trial motoren. Hier konden de deelnemers hun eerste ervaring op de trialmotor opdoen en de eerste meters afleggen, uiteraard onder begeleiding van instructeurs.

De motoren (modern, twinshock en klassiek) waren beschikbaar gesteld door Nonstop motoren, PM Trials, T-Supporting, Beta Nederland en een aantal leden. Zelfs voor de aller jongsten waren er kleine elektrisch aangedreven motoren.

Op het mooie terrein rond het crosscircuit waren 9 nonstops uitgezet. De eerste drie nonstops waren geschikt voor de opstapper of rijders met weinig ervaring.

Tevens waren er enkele nonstops voor de  meer ervaren rijder en rijders op klassieke motoren.

Verder was er nog één nonstop waar de Nederlandse top zich uit kon leven met moderne motoren.

Naast alle activiteiten betreffende het trial-rijden was er ook een trial markt met Nonstop Motoren  (importeur van TRS, GasGas en Vertigo), PM Trials ( importeur van Sherco en Scorpa) met ondersteunend dealer T-Supporting met hun Electricmotion motor, Beta motorcycles (importeur van Beta motoren), Elshof Trial shop met mooie kleding, olie en accessoires en aanwezigen die tweede hands motoren en onderdelen aanboden.

Ook trialscholen waren deze dag aanwezig om zelf les te geven zoals (Luc Branten) aan het dames opstap team, of realiseerden zij ondersteuning door de sponsering van enkele  trialclinics welke gewonnen konden worden  in de verloting namens Zelf Trial Rijden (Bjorn Bavel), Trialschool.nl (Marcel Brunsveld), Trialclinic.nl (Luc Branten) en Alex van den Broek Events (Alex van den Broek) Of verlenen zij tijdelijk een korting op de clinics. Voor hen die gewonnen hebben krijgt de dag nog een professioneel vervolg op de verschillende locaties van deze instructeurs door het land.

Was je aanwezig als opstapper of hér opstapper en wil je nog gebruik maken van deze korting, vraag deze dan op middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder enkele foto’ s genomen op deze dag. Voor meer foto’s ga naar www.leunenfotografie.nl.

Aanmelden en verkrijgen KNMV dag verzekering gesponsord door de KNMV.

Met dank aan alle medewerkers, overige sponsoren zoals Bart Ebben autobedrijf en Bo-Rent verhuur te Arnhem, kijken wij terug op een geslaagde dag en hopen dat we weer een aantal mensen enthousiast hebben kunnen maken voor de prachtige trial sport en het mooie terrein dat hiervoor beschikbaar is.

MotorTrialDag MCA 6 mei 2018 01

MotorTrialDag MCA 6 mei 2018 42

MotorTrialDag MCA 6 mei 2018 57

MotorTrialDag MCA 6 mei 2018 70